PETROCONST Impreuna de-o viata!

 

 

50 de ani de experienta! 50 de ani impreuna cu voi!

50 de ani de activitate!

Petroconst S.A. a fost infiintata acum 50 de ani! Va oferim experienta noastra!

 

 

In toata perioada de activitate ne-am bucurat de aprecierea clientilor nostri!

Clienti multumiti!

Cateva exemple de lucrari executate puteti gasi la rubrica Portofoliu.

 

 

Experienta, Dedicatie si Profesionalism!Asta ne caracterizeaza!

Experienta si Dedicatie!

Orice client Petroconst este o dovada clara a calitatii serviciilor executate!

Despre PETROCONST

  • Petroconst Constanta executa si monteaza in mare constructii metalice suport sonde tip Jacket (avand greutati intre 230t si 1500t) echipate cu punti, instalatii tehnologice, electrice si automatizari, folosind macarale plutitoare de mare tonaj (600t la 2000t) la adancimi de apa de pana la 80m.
  • Petroconst Constanta executa montajul conductelor submarine pentru transport de produse petroliere (titei, gaze, etc) si conducte cu alte destinatii (apa, canalizari, aer, etc). Conductele submarine montate de Petroconst Constanta, au diametrul cuprins intre 4" si 16", lungimea totala este de 400 km, iar adancimea maxima a apei este de 80 m.
  • Petroconst Constanta executa montaj de rezervoare cu capacitate cuprinsa intre 50 mc si 50.000 mc), cu capace fixe si flotabile.

Activitati

Activitatea petroliera marina pe platoul continental al Marii Negre s-a dezvoltat incepand cu anul 1976, compania noastra fiind singurul executant din Romania specializat pentru lucrarile de constructii montaj Offshore, si anume:

Instalarea pe locatie a structurilor metalice componente ale platformelor de productie pentru titei si gaze tip jacket, punti, podele de legatura, macarale de serviciu, module de habitat si energetice.
Echiparea platformelor marine in vedera punerii in productie a zacamintelor de titei si gaze, cu separatoare de titei, instalatii de tratare a apei pentru injectia in zacamant, statii de pompare apa in zacamant, statii de compensare gaze, grupuri sociale.
Pregatirea pe uscat si instalarea in mare a conductelor submarine
magistrale cu diametre cuprinse intre 4" si 16".

 

Galerie foto

Statie de betoane

 

PETROCONST SA Constanta detine o STATIE DE BETOANE in CONSTANTA de tip ORU ONE DAY, complet automatizata cu o productie de 54 mc/ora, precum si mijloace de transport si pompare beton.
Statia de betoane este situata in strada Caraiman nr. 2, din Constanta.
Producem betoane si sape speciale, la preturi avantajoase, si negociabile.
Asiguram transport si pompa de beton gratuit, in limita a 20 de km
Pentru comenzi si alte informatii, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau prin formularul de contact.

Hide Main content block

Contact Us

    • +40 241 618 771
    • +40 241 614 356

   +40 241 618 694

Contact Form

Connect with us

Petroconst S.A.

Constanta, Bd. I.C. Bratianu, nr.45,

Romania